Beste MZK-ers en Goldies,
Mei 2006 – juni 2012. Zes prachtige jaren om nooit meer te vergeten. In mei 2006 begon een fantastische periode. Dankzij onze coach Eddy en alle begeleiders kon ik groeien binnen het zwemmilieu en behaalden we samen mooie resultaten.
En opnieuw, na maanden intensief trainen, stond de GROTE PRIJS MZK 2012 voor de deur. Een toch wel unieke wedstrijd voor mij, als afsluiter van 6j competitiezwemmen. Ik had nooit durven dromen dat er nog 2 besttijden binnen de mogelijkheden lagen, maar toch deed ik mijn uiterste best om GOLD te halen.
Merci voor de vele uren, dagen, maanden, jaren … dat we samen hebben gezwommen en getraind.
Eveneens doe ik de deur van het middelbaar onderwijs achter me dicht en wordt de deur geopend voor nieuwe studies van leerkracht lager onderwijs aan het KHBO in Brugge.
Maar vooraleer ik richting Brugge trek, ben ik vandaag met het vliegtuig naar MALLORCA gevlogen, waar ik 2 maanden ga werken bij Thomas Cook als kids animator. Moest je er niet veraf zijn, kom me gerust bezoeken in de club VIVA CALA MESQUIDA – junior club.
Vanuit MALLORCA duim ik, volg ik, ga ik uit mijn dak! (voor zover ik internet heb natuurlijk), wanneer jullie zullen schitteren op de Duck Cup, het Vlaams zomercriterium of de Belgische (jeugd)kampioenschappen. Ook wanneer Manu schittert op de Olympische Spelen.
IK WENS JULLIE ALLEN HEEL HEEL HEEL VEEL SUCCES EN TOON WAAR GOLD-ZWEMMERS GOED IN ZIJN!
GO 4 IT!
Asta la vista, see you in september (geniet in augustus van jullie welverdiende vakantie).