Hallo beste thuisblijvers,

< line-height: 115%;">We zijn allemaal goed aangekomen op onze bosrijke stageplaats in de Ardennen. Zoals gewoonlijk waren er vroege vogels, die voor 15u aankwamen, maar ze hadden een goed excuus, ze moesten de grootse tent opzetten.
< line-height: 115%;"> Al snel volgden de andere zwemmertjes en werd het een gezellige drukte in het bos. Bepaalde begeleiders zijn er in geslaagd om een ‘2seconden’ tent in iets minder dan 2u op te zetten, dit verdient toch een vermelding.
< line-height: 115%;">Van al die drukte kregen we toch wat honger, maar geen nood het keukenteam stond klaar met hotdogs. Na het eten werden de zwemmers in kleurgroepjes verdeeld, dit worden de vaste teams voor de hele week. Om voor een goede nachtrust te zorgen maakten we nog een fikse wandeling in de Ardense bossen. Er werd al vastgesteld dat de conditie van bepaalde deelnemers, vooral niet-zwemmers, zwaar op proef werd gesteld.< line-height: 115%;">21u BEDTIJD! Want morgenvroeg gaat de wekker al om 7u, dan staat de eerste echte stagedag op het programma.< line-height: 115%;">Tot morgen.

Klik hier voor de eerste sfeerbeelden.