Geen training deze morgen , halve rustdag. Laura Spincemaille niet meegerekend. Laura was gisteren out voor een dag wegens een soortement verkoudheid. Deze ochtend dus privé training voor Laura.
Helemaal alleen mocht ze de waterspiegel van het 50 m bad doorbreken.
De middag rust werd goed benut. En eindelijkvoor de eerste keer sedert de glijbaanneprustdag was iedereen van de jeugdgoldlabels weer fit op training. 
Ze zwommen dan meteen de beste training ooit. Ze zwommen geruisloos, zochten en vonden de weg van de minste weerstand. De geest nam de leiding over het lichaam, in het engels de mind leads the body. Ze gebruikten hun hoofd tijdens het zwemmen , ze hielden het namelijk stil ! Ze streefden naar een optimale prestatie en niet naar een maximale. 
Tijdens de snelle stukken waren ze explosief net alsof ze puree kregen met buskruit deze middag. Alles zit weer snor ! ’t is ook nodig want morgen worden hier de Golden Trials georganiseerd.
Een heuse wedstrijd met oproepkamer, officials, starter en trainers. De zwemmers schreven zich in voor de wedstrijd, of per email of op papier. Startkaarten werden opgemaakt en een heus programma. Morgen zal het dus zwemfeest zijn ! De jeugd zit reeds in bed, nadat we de matrassen draaiden, want ze waren een beetje nat. Hoe nat ? 
Ewel als het hier in Slovenie regent , dan regent het ook. En onze jeugdige, niet altijd met alles rekening houdende sloebers, vonden het niet nodig om de ramen van hun slaapkamer dicht te doen, alvorens te komen eten. Het regende puttekes in de straat en op tafel , zie foto. Alles is weer OK nu. 
Morgen dus de GOLDEN TRIALS 
8u15 start dryland tot 08u45 – 08u45 tot 09u45 inzwemmen en de wedstrijd start om 10u00.
In de namiddag hebben we dan de laatste training in de zon ! 
Laat in de nacht of vroeg in de morgen beginnen we dan aan een lange terugtocht naar Brussel. 
Tot dan ! 
Enkele fotos