Dag van de waarheid. Één en ander is ons ter ore gekomen, nogal veel om op te noemen, zodat de vrijheid héél erg beperkt werd vandaag. Niettemin een super training afgewerkt deze morgen.
Strenger dan normaal weliswaar maar daardoor ook super doeltreffend. Iedereen moest ook in een potje plassen voor de training. Sinds kort wordt de vochtbalans van de Gold Labels gemeten voor de training. Wanneer de waardes tonen dat er onvoldoende gedronken werd mogen onze grote zwemmers niet starten tot ze enkele liters water naar binnen gezwolgen hebben. Drinken is en blijft de boodschap. 
Na de meting bleken bijna al ons jeugdgoldlabels ook te ‘droog’ deze ochtend . Er moest tijdens de training véél gedronken worden , en de flessen werden genaamtekend en gecontroleerd. Na de training waren de vochtwaarden al iets beter. Tijdens de nacht wordt er veel vocht uitgeademd en gezweet . Dus vanaf nu drinken we iedere morgen minstens een glas water na het ontwaken. 
Na de ochtendtraining hadden we een jeugdzwemmersmeeting waar Sanne de puntjes op de i zette. De bolwassing kwam goed aan. Het dagprogramma voor de komende dagen werd wat aangespannen. Alle GSM’s en spelconsoles verdwenen in een diepe zak om morgen mss terug te verschijnen. 
De halve rustdag deze middag werd gespijsd met een krachtstraftraining in echte Rambo-Rocky stijl. De straf werd met waardigheid gedragen. Onze Jeugd Gold Labels gedroegen zich als echte Rambo’s en Ramba’s . De prachtige foto’s kunnen daarvan getuigen. 
Het avondeten was opnieuw super. Voor elk wat wils ! Zelfs de moeilijkste eters , krijgen volle borden naar binnen. In de tijd dat het bord leeg is , kan je wel 2 km zwemmen , maar niettemin verdwijnt het eten uiteindelijk toch via de smalle slokdarm naar de mini maag. 
De vrije avond wordt vervangen door een film die nu bezig is ! Voor zwemmers en trainers alvast a Lendava day to remember ! We hebben allemaal véél geleerd vandaag. Fotos