Rustdag vandaag. Alle zwemmers worden weer normale mensen en zijn een dag in congé ! Rusten ? Voor velen is dat ‘niet zwemmen’. Dat men van ‘niet zwemmen’ niet moe wordt is weeral niet waar gebleken.
De oudsten deden wel een tukske in het gras vandaag, maar de youngsters waren druk bezig met trappen klimmen en nog veel vlugger naar beneden glijden, om direct opnieuw een ander glijtuig te gaan proberen.
Termen 3000, naast glijparadijs, ook een kuuroord met een bad met water zo donker als stookolie, komt recht uit de grond beweren ze, volgens mij is het het spoelwater van Texaco aardolie-opslagtanks ! Het ruikt alleszins naar stookolie. Maar het werkt de trainers zien er op slag 10 jaar jonger uit !
Gelukkig zijn er nog véél andere baden met zuiver water ! Echter geen 50 bad. Dus geen gevaar dat er baantjes getrokken moesten worden.
Nog opvallend , hier in Slovenie , zijn de autowegen leeeeg, wanneer wij autoloze zondagen houden is er veel meer verkeer op onze wegen dan hier op een doordeweekse zondag .
Veel plezier met de Glijfoto’s.
Morgen terug naar de orde van de dag met 2 trainingen voor de boeg !