De vierde dag en iedereen vindt zijn draai nu optimaal. Zowel trainers als zwemmers weten wat hen te doen staat. Dat laat het allemaal wat vlotter verlopen.
De routines beginnen bij de vroege vogels die in het schooltje ontbijten voor de dag begint. De tafels worden achteraf netjes afgeruimd.
Voor deze ochtend stond er voor groep 1 een theorie les over Crawl en Rug op het programma. Jasper, Charon en Louis hadden deze taak gezamenlijk op zich genomen. Samen weet je meer en kun je ook meer overbrengen aan je “studenten”.
Voor groep 2 was er lichaamsscholing. Gisteren hadden we al een paar kleine ongevalletjes. Vandaag kwam daar een iets ernstiger bij. Ann-Sophie verzwikte haar enkel en werd naar spoed gebracht. Uit de gemaakte foto’s concludeerde de arts dat er een klein scheurtje in het buitenste ligament moest zijn. Resultaat: het dragen van een brace gedurende drie weken en alle torsie op het enkelgewricht mijden. Dus niet zo goed nieuws.
Na de gezamenlijke grote ochtendtraining van 2 uur in 50m bad was het tijd voor het middagmaal.
Vandaag stond het ultra begeerde WAP op het programma. Voor de niet zo jeugdige lezers.
Dit is Worst, Appelmoes en Patatten.
Nog geen enkele maaltijd bleef er zo weinig over. De kippen zullen honger lijden.
Groep 1 vulde de namiddag met een tweede training en het rustig moment met een fimpje.
Voor groep 2 was er de kayaktocht. Een flinke peddeltocht van enkele kilometers. De armen waren al moe van het zwemmen en dit deed het nog meer voelen. Alleen het weer werkte niet zo goed mee vandaag. Terwijl het de vorige dagen droog en warm was, was vandaag de regen van de partij. 
Vandaag geen foto’s. Morgen halen we de schade in.
Groeten,
Stage Team Zwevegem