Gold Swimming Team heeft in haar zoektocht naar activiteiten om haar sportieve werking te financiëren de unieke kans gekregen om samen te werken met het internationaal gerenommeerde Circus Ronaldo. Gold Swimming Team bundelt de krachten tussen enkele naburige zwemclubs (MZK Menen, UZKZ Zwevegem en RYSC Ieper) om jongeren de kans te geven door te groeien in de zwemsport. Dat we succesvol zijn, wordt bewezen door de selectie van 1 van onze zwemmers voor de Olympische Spelen in Londen nl. Emmanuel Vanluchene.
We hopen dan ook jullie massaal te mogen verwelkomen op de try-out voorstelling van Circus Ronaldo, dit op woensdag 20 juni om 20u00 in de circustent opgesteld in de nabijheid van het OC te 8510 Marke. De acts van de nieuwe voorstelling van Circus Ronaldo staan volledig op punt maar voor ze op tournee gaan door Europa willen ze de timing van hun acts nog eens proberen met een publiek van 250-300 mensen.
De tickets kosten 10 EUR, hiervan gaat er 5 EUR naar GOLD Swimming Team. Dit is echt een buitenkans want tickets kosten normaal 20 a 25 EUR!
Circus Ronaldo is een internationaal erkend gezelschap. Hun voorstellingen zijn eerder toneel dan circus. De wedergeboorte van de Comedia dell’arte in een tijd van flitsende computerfilms. De voorstellingen zijn fijn, gevoelig, diepgaand en toch zeer komiek. De voorstelling is voor volwassenen en kinderen 12+. Klik hier voor meer info over Circus Ronaldo.